Visita a la quarta edició del Saló Efintec 2023

Visita a la quarta edició del Saló Efintec 2023

El passat dijous 19 d’octubre de 2023, l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà d’Instal·lacions frigorífiques, de climatització i de producció de calor van visitar el Saló Efintec de Barcelona.

Efintec és la fira de referencia del sector de la instal·lació i energia. Reuneix 7.000 professionals, majoritàriament instal·ladors, però també arquitectes i enginyers. S’hi troben més de 170 expositors entre fabricants, distribuïdors i empreses afins del sector. Amés compta amb el suport de les principals institucions i associacions professionals.

En aquest Saló els alumnes van poder visitar l’espai H20. Una zona on es va posar en valor l’aprofitament i gestió de l’aigua residencial.  Una altra de les novetats va ser la zona de l’Escola Gremial. Un espai interactiu on l’instal·lador va poder posar a prova els seus coneixements a través de cinc estacions de diferents especialitats del sector de la instal·lació, cadascuna d’elles creada per un fabricant de referència. També vam assistir a una taula redona a la zona de l’Auditori sobre “Innovacions en domòtica i automatització de la llar”. Aprofitem per agrair a AGRISEC la organització de la sortida de Lleida fins al recinte de Montjuïc amb autocar per anar a visitar la fira Efintec.