Xerrada Emili Bayo

Xerrada Emili Bayo

El proppassat dijous dia 2 de març, l’Emili Bayo, autor del llibre que porta per títol “Premonicions” , va venir al nostre centre a oferir-nos una xerrada sobre la novel·la que ha llegit l’alumnat de 3r d’ESO com a lectura del segon trimestre.

L’Emili Bayo és lleidatà, professor de llengua en un institut de Lleida, un gran apassionat de la literatura i escriptor en el seu temps lliure. Ell diu que aprèn llegint bons autors, i aquest consell és el que ha donat a l’alumnat, sobretot al que vol dedicar-se a escriure però també a tots en general: llegir, llegir i llegir.

Ens ha explicat que el llibre de Premonicions és un regal que ell va fer al seu fill i que  per això va reposar força temps en un calaix, ja que l’Emili Bayo volia que el seu fill el llegís i el valorés. Si un cop llegit, al seu fill li agradava i li “donava permís”, intentaria publicar-lo.

En acabar la xerrada, l’alumnat de 3r d’ESO li ha fet arribar tota una sèrie de qüestions que l’autor ha contestat amablement aconseguint captar tota l’estona l’atenció dels alumnes, com a bon docent que és.

El llibre ha estat valorat per l’alumnat molt positivament: novel·la fàcil de llegir, tema interessant, molt entenedor i amb un final sorprenent. I a més, la història passa en espais propers i fàcilment identificables pels alumnes. Pel que fa a la trobada amb l’autor, l’alumnat ha trobat molt interessant tot allò que els ha explicat i valoren de manera positiva aquesta oportunitat única que se’ls ofereix de contacte directe escriptor/lector.

El nostre agraïment, Emili, i fins una altra!

 

IMG-20170302-WA0004

IMG-20170302-WA0004
Picture 1 of 8