Premi Hèracles per a Iman Abbassi

Premi Hèracles per a Iman Abbassi

Tercer guardó per a la nostra alumna Iman Abbassi Tahiri, que amb el seu treball de recerca “Secrets amagats en un pergamí”, tutoritzat per la professora Teresa Quintillà, s’ha endut el Premi Hèracles 2023, al millor treball de recerca de Batxillerat a Catalunya en l’àmbit de les llengües i cultures grega i llatina. L’acte de lliurament, realitzat el passat 25 de maig a la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, va comptar, entre altres, amb la intervenció del Dr. Javier Velaza, Degà de la Facultat de Filologia i Comunicació de la UB, que va destacar la gran qualitat de la recerca de la Iman, que ha consistit a transcriure, traduir, analitzar i contextualitzar un document inèdit en llatí del segle XVI que la Montse Freixes, companya del nostre centre va adquirir a un antiquari d’Agramunt sense coneixer-ne el valor i el contingut del document. Enhorabona, Iman, i moltes gràcies, Montse!