OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA DEL CEL DE TARDOR

OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA DEL CEL DE TARDOR

El dijous 17 de novembre, el departament de Ciències Experimentals, en el Marc de la Setmana de la Ciència, va organitzar una observació astronòmica amb telescopi des del pati de l’ institut, adreçada a tota la comunitat educativa del centre.

Malgrat que les condicions atmosfèriques no eren les més adients per dur a terme l’activitat, es van poder observar  amb èxit els planetes Júpiter, amb  els seus 4 satèl·lits galileans, això com també Saturn.

Participar en una observació astronòmica com aquesta és una manera lúdica d’iniciar-se en l’astronomia i potenciar vocacions científiques en el jovent.

Les explicacions de la sessió van ser impartides pel  professor Anicet Cosialls. La fotografia de Júpiter es obra de la professora Olga Sanfeliu.

Estan previstes més observacions. Ja us mantindrem informats.