Erasmus+ Smart Mobility , Bucarest

Erasmus+ Smart Mobility , Bucarest

La setmana del 7 al 11 de novembre el nostre alumnat de 2n de Batxillerat Humanístic, Lluna Casas, Daniela Castillo, Aitana Cavero , Dominik Cossío, Lourdes Esquerré , Ariadna Sirera acompanyants pel professorat Rosa Borrell i Antoni Vila han representat al Centre en les darreres jornades de clausura del projecte internacional Erasmus+ Smart Mobility on s’han tractat temes de mobilitat,, transport , comunicació , sostenibilitat , medi ambient , buscant solucions per un futur immediat.

Les jornades de treball s’han dut a terme al Colegiul Bilinguv George Cosbuç de Bucarest. Així com a l’Universitat Politècnica de Bucarest UPB al departament de Transport, on el vicedegà ha fet una jornada de treball sobre les possibles solucions per tal de millorar la mobilitat en les ciutats a més de visitar els diferents departaments.
Durant l’estada vam visitat la regió Nationala Paduliror-Romsilva, el Parcul Natural Bucegi , el poble de Sinaia i el Castell de Peles , residencia real fins l’any 1914 .

La darrera jornada de treball va finalitzat al Colegiul Bilinguv George Cosbuç posant en comú la feina duta a terme durant tot el projecte que va començar al 2019 i ha acabat aquest any , amb els centres, Hellenstein -Gymnasium de Heidenheim , Alemanya, Istituto Superiore Giorgio La Pira de Pozzallo, Itàlia, Colegiul Bilinguv George Cosbuc de Bucarest , Romania, Vidaskola 18 de Riga, Lituania i l’Institut Guindàvols de Lleida.

Moltes gràcies a tothom qui ha participat en el projecte durants aquests anys, alumnat , professorat, famílies, Pas i la, direcció.

Congratulations to all the participants in this project all through those years.

Thank you very much for your work and dedication.