CAMINADA PER LLEIDA

CAMINADA PER LLEIDA

El passat dilluns 17 d’octubre l’alumnat de 1r d’ESO Dins el projecte “Coneguem Lleida, coneguem Guindàvols” va realitzar una sortida lúdica a peu per tal de conèixer diferents indrets de la ciutat de Lleida. 

En aquest itinerari van descobrir: el curs del riu Noguerola, Torre Queralt i el barri Secà Sant Pere (on es va realitzar una observació orientativa des del mirador), els Horts municipals de Pardinyes, la colònia de cigonyes urbana més gran de Lleida i el Parc de la Mitjana.

Després de fer una primera parada per esmorzar al Parc de la Mitjana, es va continuar litinerari per visitar el Parc lúdic de Pardinyes, les comportes del riu Segre, el rocòdrom municipal i els gratifis i vam seguir el curs del riu pel marge dret, passant sota els diferents ponts.

I finalment,vam visitar el Castell dels Templers i vam arribar al centre passant per l’Escola Magí Morera, l’Institut Castell de Templers i el Centre Obert Calidoscopi.

En total l’alumnat va realitzar una bona caminada al llarg del matí, 17 Km.