PREMI TREBALL DE RECERCA ” DEL GRIS AL VIOLETA” El moviment feminista de la transició a Lleida: la part de la història que no s´’ha explicat”

PREMI TREBALL DE RECERCA ”  DEL GRIS AL VIOLETA” El moviment feminista de la transició a Lleida: la part de la història que no s´’ha explicat”

L’alumna de 2n de Batxillerat Humanístic, Helena Pubill Quintillà ,ha estat guardonada amb la XIV Beca de Recerca Cristina de Pizán pel seu Treball de Recerca titulat : DEL GRIS AL VIOLETA El moviment feminista de la transició a Lleida: la història que no s’ha explicat, tutoritzat per

Rosa M. Borrell Feliu . El veredicte es va fer públic el dia 10 de març a les 18h al Saló de Plens del Palau de la Paeria on se li va lliurar en mà un diploma – lloant la seva expertesa i la seva joventut- i on l’alumna va dirigir unes paraules.

L’enhorabona Helena per la feina ben feta!! Continua treballant