Quin planeta deixem als infants?

Quin planeta deixem als infants?

L’alumnat de 4t d’ESO col·labora amb la Xarxa dels Drets dels Infants i crea una campanya de sensibilització sobre l’impacte del canvi climàtic en els més petits.

Els nois i noies de 4t d’ESO, que han assumit el repte plantejat des de l’àmbit artístic i social del projecte RCS (Recerca, Creació i Servei), han treballat al llarg dels dos primers mesos del curs temes relacionats amb el medi ambient i com aquest afecta els més petits.

La tasca realitzada no només ha consistit en fer recerca sobre el tema, sinó que també van acceptar la proposta plantejada per la Xarxa dels Drets dels Infants de crear una sèrie de videorelats que tenen com a objectiu conscienciar la població en general de com el canvi climàtic afecta els nens i nenes d’arreu del món.

Dos dels tres videorelats seleccionats que es van poder visionar en el decurs de la Jornada virtual “Posem-nos drets pels infants i el planeta: quin planeta deixem als infants? que va  tenir lloc el proppassat 19 de novembre organitzada per la Xarxa dels Drets dels Infants, van ser realitzats per alumnes del nostre institut. Els felicitem per la feina feta.

Alumnes de 4t d’ESO participant en la Jornada virtual.

#programaRCS

#projectesRCS

#competenciesglobals

#innovacioeducativa

#DGCP

#SCSB