FEM NET! El nostre projecte per a la Setmana de la Ciència (1)

FEM NET! El nostre projecte per a la Setmana de la Ciència (1)

En les darreres edicions de la Setmana de la Ciència, el professorat dels departaments de Ciències Experimentals i Tecnologia de l’Institut, hem creat diferents mini-projectes per al nostre alumnat. Aquest curs l’hem titular FEM NET! i el nostre objectiu principal es treballar la sostenibilitat i més concretament la cura pel nostre entorn més proper, en aquest cas la partida de Guindàvols i rodalies, i la recollida selectiva de deixalles.

Hem començat presentant el projecte, i les alumnes de Salvem Gaia de 3r d’ESO i la seva professora la Montse Mir, han ensenyat a l’alumnat de 2n com funciona la recollida selectiva de deixalles.

Aquest és el programa de la resta d’activitats del projecte: