V Olimpíada grega Guindàvols

V Olimpíada grega Guindàvols

Divendres 28 de maig, l’alumnat de 4t ESO va participar en la cinquena edició de la Olimpíada Grega Guindàvols, cloenda d’un projecte interdisciplinar del Departament d’Educació Física i el Seminari de Clàssiques.

En aquesta ocasió, l’alumnat organitzador va ser el grup de llatí de 1r de Batxillerat i, sota el lema olímpic ALTIVS, CITIVS, FORTIVS, noies i nois de 4t ESO van competir per equips en diferents proves esportives segons la tècnica grega (stadion o cursa de velocitat, dolico o cursa de fons, salt de llargada, llançament de pes, llançament de javelina i lampadedromia o cursa de relleus). Com a novetat d’enguany, l’alumnat va haver d’enfrontar-se a una darrera prova final amb els seus dispositius mòbils: el concurs cultural “I tu què saps dels Jocs olímpics antics?”, on van haver de resoldre 30 preguntes sobre la història i característiques dels Jocs esportius a l’antiga Grècia i la seva pervivència fina a l’actualitat. Una jornada completa, en què es va fer bona la dita llatina MENS SANA IN CORPORE SANO!

Per veure totes les fotografies dels Jocs, aneu a la galeria de fotos clicant aquí https://portal.institutguindavols.cat/index.php/photos-google/