Hat-trick del Guindàvols als Premis Recerca de la UdL 2020

Hat-trick del Guindàvols als Premis Recerca de la UdL 2020

Tres treballs de recerca de 2Batx del nostre centre han estat distingits com a guanyadors als Premis de Recerca de la UdL 2020: les alumnes autores són Xènia Capdevila, amb el treball “El miratge de la immersió: del Montesinos al Guindàvols”, tutoritzat per la professora Imma Creus, en la categoria d’Arts i Humanitats; Maryam Amir, amb el treball “D’Egipte a Catalunya: un viatge en femení”, en l’àrea de Cooperació i desenvolupament; i Anabel Gaspa, amb el treball “Jo jugo, tu jugues, ell o ella juga? A què juguem?”, en l’àrea d’Estudis de gènere, ambdós tutoritzats per Teresa Quintillà. Enhorabona a les tres per aquest reconeixement a la feina ben feta i molta sort i empenta en la nova etapa que cadascuna comença ara!

http://www.udl.cat/ca/serveis/seu/treballsrecerca/any-2020/