Premis V Concurs de Fotografia “Dirigim la mirada”

Premis V Concurs de Fotografia “Dirigim la mirada”

Per fi tenim guanyadors i guanyadores del V Concurs de Fotografia “Dirigim la mirada” que es va convocar el passat mes de febrer, amb la intenció de fer el lliurament de premis durant la celebració de la Diada de Sant Jordi. El confinament sobtat i el tancament accelerat del centre ens va fer repensar el calendari establert. Així, es va determinar ajornar-lo esperant el retorn a les aules de manera presencial. Finalment no ha pogut ser i per tant, no s’ha pogut fer un lliurament de premis amb tots vosaltres.

Per això, us deixem aquí les fotografies guanyadores en les tres categories convocades. Recordeu que el tema va ser: claus i panys.

En total s’han rebut 50 fotografies i de debó que moltes han estat les considerades com a possibles guanyadores. Finalment, el jurat, compost per professorat del Departament de Ciències Socials i de Visual i Plàstica han determinat que siguin les guanyadores les que us mostrem a continuació

Felicitats als guanyadors i guanyadores!!!!