THE BIG CHALLENGE CONCURS DE LLENGUA ANGLESA

ABRIL CAPDEVILA i PAULA GÓMEZ 3es de la província!!

The Big Challenge

Al mes d’abril vam  participar amb el  nostre alumnat d’ESO  al concurs d’anglès THE BIG CHALLENGE. Aquest concurs se celebra tots els anys en diversos països europeus. En l’edició passada van participar-hi més de 640.000 alumnes a tota Europa, dels quals més de 26.000 eren de l’Estat Espanyol.

El concurs consisteix en contestar EN LÍNEA un qüestionari de 45 preguntes tipus test sobre gramàtica, vocabulari, fonètica i civilització de països de parla anglesa. Els alumnes han de marcar en cada cas la única resposta correcta. La prova es realitza en el online  i dura 45 minuts. Hi ha un qüestionari diferent a cada curs d’ESO. L’ alumnat  rep un diploma de participació i un regal per participar-hi.

THE BIG CHALLENGE suposa per l’ alumnat  un emocionant repte que incideix positivament a la seva motivació i implicació a la classe d’anglès.

Els resultats d’enguany són:

1r ESO: Amal Bouddouch  1ª al Centre i 9ª a la província

2n ESO: Júlia Moldovan  1ª al Centre i  23ª a la província

3r ESO: Abril Capdevila i Paula Gómez 1es al Centre i 3es a la província

4t ESO: Anaïs Jové 1ª al Centre i 5ª a la província

A totes elles moltes felicitats !!!!

CONGRATULATIONS!!!!!!!