Una nova edició de la Mostra d’Emprenedoria Escolar FES2019

Una nova edició de la Mostra d’Emprenedoria Escolar FES2019

El nostre centre va participar, un any més, en la Mostra d’Emprenedoria Escolar. La FES2019 s’ha celebrat el dia 25 d’abril, paral·lelament a la celebració de la Fira de Formació i Treball que organitza el Departament d’Ensenyament. Es van presentar un total de 9 projectes desenvolupats per alumnat de 3r i 4rt d’ESO.

En aquesta edició, la FES2019 ha ofert al públic un total de 30 projectes d’emprenedoria, presentats per equips provinents de diversos centres escolars de la província: Institut Antoni Torroja, Institut Joan Oró, Col·legi Mirasan, Institut Torre Vicens, Institut La Mitjana i Institut Guindàvols

FES2019 ha estat el resultat de l’esforç del Grup de Treball d’Emprenedoria Escolar del CRP del Segrià, del que formem part els centres participants en la mostra. Els objectius principals són oferir a l’alumnat un espai on poder mostrar difondre les seves idees, que han de ser creatives i innovadores, i poder mostrar a la ciutadania els projectes d’emprenedoria que es desenvolupen en els centres de Secundària.

Us enllacem la pàgina web de la jornada on podreu trobar més informació al respecte.

https://www.fesemprenedoria.cat/

Ja estem treballant en la propera edició!