34ª Trobada de Teatre de Secundària a Cervera

34ª Trobada de Teatre de Secundària a Cervera

Aquest curs la 34ª Trobada de Teatre de Secundària ha estat a Cervera, coincidint amb el nomenament d’aquesta ciutat Capital de la Cultura Catalana. El Gran teatre de la Passió va acollir diferents grups de teatre de les terres de Ponent i de Tarragona, Barcelona i Girona, que durant dos dies van interpretar les seves obres.
La Trobada també és un exercici de convivència i germanor entre els joves aficcionats a les arts escèniques i serveix per intercanviar experiències i establir relacions d’amistat entre l’alumnat de tots els centres assistents. Participaven nois i noies de diferents nivells, des de primer d’ESO a primer de batxillerat
El grup que, en el nostre cas, representaba a l’Institut Guindàvols era el de tercer d’ESO: Teatre de Motxilla 3, amb l’obra: Sobre madres e hijas.