INTERCANVI amb el HELLENSTEIN- GYMNASIUM de HEIDENHEIM ,ALEMANYA

INTERCANVI amb  el  HELLENSTEIN- GYMNASIUM de HEIDENHEIM ,ALEMANYA

Durant aquesta setmana tenim entre nosaltres a l’alumnat i professorat del Hellenstein-Gymnasium de Heidenheim Alemanya acompanyats pel professorat  Eva-Maria Boehler i Egon  Kartaly . Durant la seva estada duen a terme un seguit d’activitats i visites a la nostra ciutat començant per la Seu Vella i acabant amb un recorregut pel  Carrer Major. També visiten  la Barcelona modernista ,  la Tarragona  romana , la platja  d’ Altafulla, la  Saragossa monumental ,   la muralla  de Balaguer  i el Museu de l’ Or .

Al Centre han  assistit a una jornada lectiva amb el nostre professorat on han pogut conviure dins les nostres aules  fent un taller de paper reciclat, descobrint el significat d’algunes paraules en castellà,  llegint sobre l’ Street Art de Bansky i  iniciant-se en la  llengua catalana. amb molt bon accent per cert!

Els desitgem una bona estada entre nosaltres.