Maria, Ricard i Sara els tres guanyadors de l’Olimpiada de geologia a Lleida

Maria, Ricard i Sara els tres guanyadors de l’Olimpiada de geologia a Lleida

L’expedició lleidatana va marxar ahir divendres a la final de la 10a Olimpiada de geologia a Càceres. Els representats lleidatans són Maria Mañanet (1a- 87,98 punts), Ricard Rus (2n- 80,86 punts) i Sara Buil (3a- 77,76 punts) són tots tres de l’Institut Guindàvols.També hem de destacar la magnífica classificació de les alumnes de 4t d’ESO Alba Amorós (64,94 punts) i Belén Vicente (61’6 punts) tenint en compte que competien amb 90 estudiants més, la majoria de 1r i 2n de batxillerat, de 10 instituts de Lleida i província.

Aquest són els representants de Catalunya que avui disputen la final amb el professorat acompanyant:Molta sort a tots!