NOVES PAPERERES DE SELECCIÓ DE RESIDUS A L’INSTITUT GUINDÀVOLS

NOVES PAPERERES DE SELECCIÓ DE RESIDUS A L’INSTITUT GUINDÀVOLS

L’Institut  Guindàvols inverteix en l’adquisició de noves papereres de selecció de deixalles, substituint totes les anteriors. A més a més, s’han afegit nous punts de selecció als passadissos, al pati, a la cafeteria i a la sala de professorat. El divendres 29 de març es van posar en funcionament.

Els/Les delegats/des mediambientals de cada curs han informat la resta de l’alumnat de la importància de la seva utilització.

Totes les papereres estan senyalitzades amb cartells identificatius dels diferents tipus de residus que s’hi han d’abocar i  també amb  indicacions en braille. Els cartells han estat elaborats per l’alumnat de l’optativa de medi ambient de 3r ESO.

D’aquesta manera es pretén conscienciar tota la comunitat educativa de la importància de gestionar correctament els residus, per disminuir els impactes ambientals i sumar en la iniciativa d’un món més sostenible.