Alumnat de 4t d’ESO participa en el concurs de vídeo càpsules “Posa’t en ON”

Alumnat de 4t d’ESO participa en el concurs de vídeo càpsules “Posa’t en ON”

Les alumnes de 4t d’ESO A, Mariam Drame, i de 4t d’ESO B, Alba Amorós i Belén Vicente, han participat en el concurs de vídeo càpsules “Posa’t en ON” que la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Lleida organitza  amb el títol “Joves i dispositius mòbils. Una mirada en positiu” sobre l’ús de les pantalles i com promoure el bon ús  dels dispositius mòbils entre infants i joves.

Aquestes alumnes han elaborat un storyboard de 6 vinyetes amb la seva proposta de idea, seqüència del vídeo i el missatge de la càpsula. Esperem rebre bones notícies aviat ja que en cas de ser seleccionades tindran l’oportunitat de fer realitat la seva càpsula, i viure tot el procés creatiu amb el suport de l’empresa de disseny i animació CactuSoup.

Cartell Concurs Pantalles 2019 (2) (1)