IN YOUR ELEMENT

IN YOUR ELEMENT

 

Els alumnes Daniel Estrada, Emma Juanpere, Jhasmin Suárez i Petronella  Ghitoaica de primer de batxillerat,  han realitzat un curt científic per participar al concurs europeu “ IN YOUR ELEMENT”  en el marc de l’ Any Internacional de la Taula Periòdica.

La idea principal d’aquest vídeo ha estat enfocar d’una manera diferent la forma clàssica de veure la química. S’ha intentat buscar una forma didàctica i creativa per transmetre una idea visual i entretinguda.

Deixa que et faci una pregunta: T’has plantejat mai com serien els elements de la taula periòdica si fossin humans?

Provant d’experimentar amb un món poc explorat,  hem traslladat la taula periòdica a un escenari d’institut. Hem fet una recopilació dels elements més coneguts i els hem personificat assignant-los unes personalitats, tenint en compte les seves característiques químiques. Després, els hem creat un fil argumental perquè convisquin entre ells, com fan en la natura, però adaptat a l’ambient escolar. Tot això amb la finalitat que la gent aprengui d’una forma no convencional. Innovant i fent servir la imaginació es poden trobar noves formes de transmetre la passió per la química.

Enhorabona per la feina feta i que tingueu molta sort en el concurs.