Sortida a la Vall del Corb amb alumnat de 2n de Batxillerat

Sortida a la Vall del Corb amb alumnat de 2n de Batxillerat

El dimarts dia 15 de gener, l’alumnat de 2n de Batxillerat que cursa les matèries de Geografia i Ciències de la Terra van visitar diferents indrets de la Vall del Corb, amb la grata companyia d’Ignasi Aldomà, professor del Departament de Geografia de la UdL . Aquest departament organitza sortides i xerrades de diferents temàtiques destinades a l’alumnat de 2n de Batxillerat del centres que formen part del Grup de Treball de Geografia Local.

La visita va consistir en un itinerari que incloïa la visita al radar i estació meteorològica de la Panadella, al parc eòlic de de la serra del Tallat i al balneari de Vallfogona de Riucorb. 

La boira i el fred van ser els protagonistes a la Panadella, però després el sol ens va deixar gaudir de la resta de visites. Moltes gràcies al Departament de Geografia de la UdL per l’organització de la sortida i totes les explicacions de l’Ignasi.