BONA PARTICIPACIÓ AL TORNEIG DE KORFBAL DE SECUNDÀRIA

BONA PARTICIPACIÓ AL TORNEIG DE KORFBAL DE SECUNDÀRIA

El 22 i 23 de març el nostre institut va participar en el Torneig KINS 2018 al pavelló de Pardinyes amb una participació propera al centenar d’alumnes d’ESO. Aquesta  edició pretén assolir i millorar dos objectius fonamentals: la promoció de l’esport  i la convivència entre tots els instituts participants mitjançant una trobada de caire recreatiu, en una modalitat cada cop més arrelada a les nostres comarques, que promogui els valors de l’esport i la cohesió social. Aquesta activitat està inclosa en el programa d’activitats del departament d’educació física i del PCEE. Es van realitzar dos entrenaments previs al gimnàs i la pista poliesportiva.

Departament d’EF

 

IMG_20180322_095842

IMG_20180322_095842
Picture 1 of 6