DIA INTERNACIONAL DE LA NENA I LA DONA A LA CIÈNCIA 2018 de la veu de l’alumnat de 4t d’ESO

DIA INTERNACIONAL DE LA NENA I LA DONA A LA CIÈNCIA 2018 de la veu de l’alumnat de 4t d’ESO

Amb motiu del Dia Internacional de la nena i la dona a la Ciència l’alumnat de 4t d’ESO va exposar per a la resta de companys i companyes de l’etapa educativa la seva recerca en el projecte Wisibilízalas proposat pel Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra, Unitat d’Excel·lència María de Maeztu.

Concretament, van mostrar la pàgina web creada DONES TIC DE LES TERRES DE PONENT i les dades més rellevants sobres les dones TIC entrevistades. Amb aquesta iniciativa es sumen a lluita contra els estereotips que associen el treball en tecnologia en particular, amb el gènere masculí.