Guindàvols, classificat per a la final del Concurs Odissea 2018

Guindàvols, classificat per a la final del Concurs Odissea 2018

Com cada any, l’alumnat de llatí i grec del nostre centre ha participat del 5 al 8 de febrer al Concurs Odissea 2018 de llengües clàssiques, en el qual han s’han inscrit un miler d’alumnes de tota Catalunya repartits en 444 equips de 66 centres educatius. En aquesta nova aventura de l’ODISSEA 2018 el nostre alumnat s’ha acostat a un nou tema: “La mort a Grècia i Roma” i ha estat una bona oportunitat per a aprofundir en el coneixements dels nostres clàssics.

Un dels nostres equips participants, format per tres alumnes de 1r Batx: Mireia Colias, Daiana Moldovan i Benji Pérez, s’ha classificat per a la final, en què s’haurà d’enfrontar a 12 equips més de tota Catalunya per desempatar i obtenir un lloc al pòdium final. Moltes felicitats, i un reconeixement a tots i totes qui han participat en aquesta edició! AVDACES FORTVNA SEMPER IVVAT!

La final de desempat es realitzarà el proper dimecres 21 a les 17h. És la millor classificació del nostre alumnat en els anys de participació que portem i un gran èxit en aquest concurs on-line. Tots els equips han hagut de donar resposta a 21 preguntes: 9 durant els tres primers dies i 12 el darrer, algunes més assequibles i altres d’allò més complicades. És just felicitar tots i totes les participants per l’esforç i mèrit que han demostrat a trobar la resposta a unes preguntes que aquest any no eren gens fàcils. Molts grups han aconseguit un gran nombre d’encerts que es fa difícil d’apreciar en la taula de classificació final perquè el temps invertit ha esdevingut també un factor determinant.