DONES TIC DE LES TERRES DE PONENT dintre dels Top10 de WISIBILÍZALAS

DONES TIC DE LES TERRES DE PONENT dintre dels Top10 de WISIBILÍZALAS

Ahir, Dia Internacional de la nena i la dona a la Ciència el Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra, Unitat d’Excel·lència María de Maeztu va publicar els finalistes de la 2a edició del concurs de Wisibilízalas i entre els Top10 no finalistes hi ha tres grups d’alumnes de 4t d’ESO de l’institut Guindàvols. 

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa era lluitar contra els estereotips que associen el treball en tecnologia en particular, amb el gènere masculí i per això, els participants van crear una pàgina web en la qual van descriure la carrera (biografia, resultats destacats, curiositats…) de dues dones locals contemporànies que treballen en l’àmbit de les TIC. Aquest treball ha quedat recollit en la web:

DONES TIC DE LES TERRES DE PONENT

Felicitats noies i nois per la gran feina!