Sortida a la neu 2018 a Port Ainé, una aventura per explicar!

Sortida a la neu 2018 a Port Ainé, una aventura per explicar!

Una trentena d’alumnes van anar a l’esquiada del  nostre institut durant 3 dies a Port Ainé, gaudint d’una jornada d’esport i convivència. El passat 31 de gener, 1 i 2 de febrer, alumnes de l’ESO van realitzar una  anar a esquiar a Port Ainé organitzada pel departament d’educació física.

La sortida va començar ben d’hora el dimecres a les 6.15 del matí del Camp d’Esports, per poder arribar ben aviat a les pistes i equipar amb el material d’esquí  tot l’alumnat. Es van dividir en 3 grups per a rebre classes: un grup d’iniciació a l’esquí, un de perfeccionament d’esquí i un altre grup que va practicar snowboard.

La jornada consistia en classes d’esquí per nivells, després de rebre les classes l’alumnat tenia un temps d’esquí lliure on podien posar en pràctica les tècniques apreses durant el curset, sempre amb la supervisió del professorat acompanyant. Així acabaven de fer gana per passar a dinar tots junts a la cafeteria de les pistes. Després de dinar tornaven a tenir un temps per seguir practicant fent les darreres baixades del dia.

Pels volts de les quatre de la tarda, deixàvem el material d’esquí i ens dirigíem a Sort on teníem l’allotjament a Can Josep. Recuperar forces amb un berenar i una dutxa per després completar la jornada amb activitats de convivència com passejades,  jocs de taula i temps lliure. Tot seguit posàvem el punt i final a la jornada amb el sopar i anant a dormir d‘hora per poder afrontar una altra llarga i intensa jornada.

El balanç de la sortida ha estat molt positiu, tant per l’alumnat que era el primer cop que es posaven uns esquis o una taula de Snow, com per qui ja tenia una mica més d’experiència a la neu. Durant les convivències s’han enfortit els vincles entre l’alumnat del curs i també amb altres cursos. S’ha treballat l’autonomia, el treball amb equip i la socialització amb el grup d’iguals basada en el respecte i la cooperació. La sortida va finalitzar sense incidències importants amb l’arribada amb l’autobús al Camp d’Esports sobre les vuit del vespre.