COMENCEM EL PLA LECTOR

COMENCEM EL PLA LECTOR

A LLEGIR TOCA!
Avui dilluns 15 de gener, comencem al centre la implementació de l’anomenat PLA LECTOR a l’alumnat de 1r d’ESO.
Un cop acabades les sessions de Formació per part del professorat, ja estem a punt per posar a la pràctica l’hora de lectura setmanal. Aquest curs comencem amb l’alumnat de 1r, i en els cursos vinents ho anirem ampliant a la resta de nivells.
La lectura i l’adquisició de l’hàbit lector representa una inversió en la millora del rendiment acadèmic en qualsevol de les àrees del currículum, ja que ajuda l’alumnat a ampliar el vocabulari, a millorar l’expressió oral i escrita, a millorar la comprensió, a eixamplar els coneixements, a més de desenvolupar la seva imaginació i la seva creativitat.
Tant la directiva com tot el professorat endeguem el projecte amb molta il·lusió i esperem comptar també amb el suport de les famílies per dur aquest projecte amb èxit!