Sortida de senderisme i horta de l’alumnat de 3r i 4rt d’ESO

Sortida de senderisme i horta de l’alumnat de 3r i 4rt d’ESO

El dijous 23 de novembre els/les alumnes de 3r i 4t d’ESO van realitzar una ruta a peu pels voltants del terme Muncipal d’Albatàrec. Aquesta sortida, organitzada pels departament d’Educació Física i  de C. Socials, pretenia treballar els objectius educatius vinculats a les activitats en medi natural i del reconeixement de l’entorn més proper, en aquest cas, la identificació d’elements paisatgístics propis de l’Horta de Lleida (forma part del projecte d’Apadrinament de l’Horta de Lleida de l’Institut Guindàvols). La ruta, recorreguda per 120 alumnes i diferents professors acompanyants, es va realitzar al llarg de divuit  kilòmetres. El punt de sortida va ser del Campus Universitari de Cappont, es va arribar fins a Albatàrrec i es va continuar per diferents els camins rurals. L’itinerari va continuar prop de Rufea i  es va retornar al punt de sortida.

Malgrat el cansament, la ruta i les activitats realitzades van ser força interessants.