Guindàvols participa a la competició Worldskills Abu Dhabi 2017

Guindàvols participa a la competició Worldskills Abu Dhabi 2017

L’alumne Samuel Torres ha format part de l’equip de 25 estudiants espanyols de Formació Professional que han participat en la 44ª Competició de WorldSkills d’Abu Dhabi 2017.

Aquesta competició, la primera edició de la qual es va celebrar a Espanya el 1946, es celebra cada dos anys i es considera com els ‘Jocs Olímpics’ d’habilitats professionals en el marc de la Formació Professional. La edició d’aquest any va reunir 1.256 participants, de 58 països, que participaven en més de 50 competències d’habilitats diferents.

Espanya ha participat en 23 disciplines, aportant 25 competidors que han demostrat aquí la seva preparació, qualitat i excel•lència en pràcticament tots els àmbits productius i de prestació de serveis existents en el mercat de treball.

En l’”Skill15, Plumbing and Heating” el competidor ha de planificar, dissenyar, seleccionar, instal•lar i reparar tot tipus de sistemes i aparells relacionats amb la fontaneria i calefacció.

Durant tota la competició el Samuel va està acompanyat pel seu tutor Joan Castellà i per l’expert d’aquest Skill Genís Anguera.

Ara toca preparar-se i treballar dur per la següent competició, Euroskills2018, que tindrà lloc a Budapest el pròxim mes de setembre.

Bona sort equip!