CIÈNCIA DEL GUINDÀVOLS EN ACCIÓ

CIÈNCIA DEL GUINDÀVOLS EN ACCIÓ

Aquest cap de setmana es celebrava a la localitat  d’Ermua, a Euskadi, la  “XVIII Ciencia en acción”. Un cop més  Guindàvols hi és present d’una forma destacada i reiterada, insòlit en un centre de petita dimensió com el nostre i apadrinats pel professor del centre Anicet Cosialls i de Josep Maria Perelló, actualment a l’INS TorreQueralt. Han estat presentats 8 projectes de moltíssim talent : Albert Gòmez, Clara Preixens, David Beberide, Julia Domínguez, Sònia Escola i Patríca Larroca els han presentat i defensat envoltats d’altres propostes vingudes de tots els punts de la geografia d’Espanya.

Dos d’aquests projectes van ser  guardonats:

Ciencia sense límits: Primer premi en la modalitat “curts científics”.
Impacte a Mercuri: Menció d’ honor en la modalitat “investiga en astrofísica”

Felicitem a tot l’alumnat pel gran esforç de treball, als premiats, al professorat acompanyant i a tot aquell que va estimular d’alguna manera la curiositat científica d’aquest joves dels quals segur que en tornarem a sentir parlar.

Us convidem a veure el curt científic que va resultar guanyador, val la pena, ja que pocs cops es troben treballs escolars de tanta qualitat i rigor.