La Clara Preixens finalista del 5è Premi Xavier Domingo de química

La Clara Preixens finalista del 5è Premi Xavier Domingo de química

El passat 28 de març es va celebrar a la Facultat de Química de la UB  la final del 5è Premi Xavier Domingo de treballs de química.

Entre els 4 treballs finalistes hi figura el treball “ Del camp al cap: estudi del procés de tinció del cabell amb colorants naturals”, realitzat per l’ alumna Clara Preixens de 2n de batxillerat, i tutoritzat per l’ Anicet Cosialls. La Clara va fer una molt bona exposició del seu treball.

Felicitats Clara!

Call dir que aquests premis és el fruit del conveni que signat la UB a amb el CED amb la intenció de crear i promoure un premi relacionats amb els detergents i cosmètics adreçat a estudiants de batxillerat,  CFGS, i a estudiants universitaris de l’estat espanyol. L’objectiu  aquests premis és  promoure el coneixement dels aspectes científics i tecnològics de la vida quotidiana entre els joves en formació.

 https://www.facebook.com/pg/futursub/photos/?tab=album&album_id=1413743235367574