AVE VICTORES! L'ALUMNAT DEL GUINDÀVOLS GUANYA EL TERCER PREMI AL CONCURS ODISSEA 2016

AVE VICTORES! L'ALUMNAT DEL GUINDÀVOLS GUANYA EL TERCER PREMI AL CONCURS ODISSEA 2016

Iris Miguel, Andreu Mallada, Denisa Tatar, Ashley Lugo i Lorena Cheralu de 1BATX han aconseguit el TERCER PREMI en la V edició del Concurs Odissea, adreçat a estudiants de llatí i grec de secundària, en què han participat un miler d’alumnes de tota Catalunya repartits en 380 equips d’un total de 71 centres. És la millor classificació del nostre alumnat en els quatre anys de participació i un gran èxit en aquest concurs on-line que enguany s’ha fet de l’1 al 4 de febrer. Si voleu saber la classificació final de tots els nostres equips (4ESO i 1BATX), mireu a l’interior de la notícia. Per a les fotos, com sempre: aneu a la galeria fotogràfica. Moltes felicitats a tots i totes per l’esforç realitzat!

Tots els equips han hagut de donar resposta a 25 preguntes: 9 durant els tres primers dies i 16 el darrer. Les preguntes d’enguany han girat al voltant de la guerra a Grècia i Roma (mitologia, vida quotidiana, institucions, literatura i història), algunes més assequibles i altres d’allò més complicades.

Classificació final dels nostres equips del Guindàvols.

És just felicitar tots i totes les participants per l’esforç i mèrit que han demostrat a trobar la resposta a unes preguntes que aquest any no eren gens fàcils. Molts grups han aconseguit un gran nombre d’encerts que es fa difícil d’apreciar en la taula de classificació perquè al final el temps ha esdevingut també un factor determinant.ODISSEA