Col·laboració amb el Banc d’Aliments

Col·laboració amb el Banc d’Aliments

El nostre alumnat de 3r d’ESO ha participat molt activament en el Gran Recapte organitzat pel Banc d’Aliments el passat cap de setmana. Aquesta és una de les activitats de voluntariat incloses en el programa d’Aprenentatge i Servei de Guindàvols. El divendres, dia 25, no van parar de recollir aliments en un dels supermercats col·laboradors i el dilluns següent van anar als Camps Elisis, al pavelló on es celebra el “Cucalocum”, per classificar i empaquetar centenars de quilograms d’aliments molt variats: arròs, sucre, pasta, llegums, llet entre molts altres. Donava gust veure amb quina energia i ganes s’hi van posar.  Al dia següent  més de quatre van tenir problemes per anar a classe del cansament que portaven de tan exercitar els bíceps.

img_6630