Recepció de la consellera d’Ensenyament als participants del Catskills 2016

Recepció de la consellera d’Ensenyament als participants del Catskills 2016

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha lliurat les medalles d’or, plata i bronze als 93 guardonats del campionat de Catalunya d’FP, Catskills 2016, en un acte que ha tingut lloc el passat 6 de juliol a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.

Les proves s’han realitzat en diferents localitats entre els mesos de febrer i juny. La titular d’Ensenyament ha rebut l’alumnat, professorat i empreses que han participat en aquesta edició.

Així doncs, la consellera Ruiz ha lliurat un total de 31 medalles d’or, 31 de plata i 31 de bronze als 93 alumnes guardonats. Els equips guanyadors competiran durant el 2017 al campionat d’abast estatal, que rep el nom d’Spainskills i, si el guanyen, podran participar als campionats Worldkills i Euroskills. El Wordlskills en aquesta edició serà del 14 al 19 l’octubre als Emirats Àrabs Units i l’Euroskills, de l’1 al 3 de desembre a Göteborg (Suècia).

En aquesta edició del Catskills, que s’ha dut a terme en 19 centres de formació professional que han organitzat les proves, hi han participat prop de 200 alumnes de 87 centres, que han rebut el suport de 200 tutors i de més de 60 empreses patrocinadores i col·laboradores. La competició ha inclòs 31 habilitats (skills), dues més que en l’edició anterior: il·lustració i programació d’aplicacions informàtiques.

Catskills 2016
Catskills 2016
Catskills 2016
Catskills 2016