Èxit dels alumnes del Guindàvols als campionats de Refrigeració i Lampisteria de Catalunya

El passat divendres 27 de maig va tenir lloc l’edició 2016 del campionat CatSkills de formació professional, on 4 alumnes del Guindàvols hi van obtenir medalla.

En l’especialitat de Refrigeració, l’alumne vencedor va ser en Daniel Gonzàlez de l’Institut Guindàvols, el segon lloc el va obtenir en Jabir El Ouali de l’Institut Santa Eugènia de Girona i el tercer lloc va ser pel Marc Ramírez del Guindàvols també.

Pel que fa a l’Skill de Lampisteria i Calefacció el primer i segon lloc van ser pels alumnes Samuel Torres i Toni Muñoz respectivament, tots dos de l’Institut Guindàvols. El tercer lloc el va obtenir el Marc Moreno de l’Institut Anna Gironella de Mundet de Barcelona.

Tant els participants en el concurs de “Refrigeració” com en el de “Lampisteria i calefacció” es van enfrontar al muntatge d’una instal·lació real en la que es van posar a prova els coneixements tècnics adquirits al llarg de la seva formació, encara que en aquest cas amb un grau d’exigència força superior en precisió i velocitat d’execució. Tot plegat amb la dificultat d’haver de mantenir la concentració i controlar l’estrès de la competició al llarg de les més de 7 hores que va durar la prova.

El Daniel i el Samuel representaran Catalunya en la seva especialitat al campionat SpainSkills que se celebrarà el proper 2017.

Adjuntem una galeria d’imatges de la jornada.