Oriol Jové guanya el Premi Domènec Font de Comunicació convocat per la Universitat Pompeu Fabra.

Oriol Jové guanya el Premi Domènec Font de Comunicació convocat per la Universitat Pompeu Fabra.

Un primer premi fruit de la passió per l’esport, el periodisme i la història

El primer premi, dotat amb 1.000 euros, ha estat per a Oriol Jové Font, alumne de l’Institut Guindàvols de Lleida, guanyador delIV premi Domènec Font de Comunicació pel treball “75 anys en blau”. Segons ha manifestat el guanyador:  “un treball documental que ha estat la conseqüència lògica de tres passions: el futbol, el periodisme i la història”,  i que commemora el 75è. aniversari del naixement de la Unió Esportiva Lleida (1939). Una memòria escrita realitzada a través d’entrevistes a testimonis que l’autor complementa amb dos produccions audiovisuals.

La Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra convoca elPremi Domènec Font de Comunicació al millor treball de recerca de batxillerat de Catalunya en qualsevol disciplina de Comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual o Publicitat i Relacions Públiques) que s’hagi presentat durant el curs acadèmic 2015-2016 en els centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya, amb l’objectiu d’estimular la metodologia científica i la recerca en aquest àmbit del coneixement.

L’acte de lliurament va tenir lloc el15 d’abril, a les 17.00 hores, a l’auditori del campus del Poblenou de la UPF i va està presidit perCarles Singla, degà de la Facultat de Comunicació, acompanyat dels professorsJoan Ferrés coordinador docent delgrau en Comunicació Audiovisual,Lluís Mas, coordinador docent del grau en Publicitat i Relacions Públiques,Francesc Salgado, coordinador docent delgrau en Periodisme,  tots ells membres del jurat, i el professorJavier Aparicio, delegat de Cultura de la Universitat i docent del Departament d’Humanitats.