EL TdR DE JÚLIA CALVET, MENCIÓ ESPECIAL EN ELS PREMIS DEL PRBB

EL TdR DE JÚLIA CALVET, MENCIÓ ESPECIAL EN ELS PREMIS DEL PRBB

Menció especial en el XI PREMI PRBB DE RECERCA en Ciències de la Salut i de la vida. (PRBB Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona - http://premi.prbb.org/guanyadors)

Julia Calvet ha tingut una menció especial a la millor Aproximació holística de la biomedicina amb un treball sobre el mielona múltiple, un tipus de càncer que pateix en Jesús Martínez, un company nostre ja retirat, ell és el coratjòs protagonista d'aquesta recerca.

En el treball, tutoritzat per Mercè del Barrio, realitza un estudi de la malaltia des de tots el punts de vista mèdics (Radiologia, Hematologia, Anatomia patològica, Genètica, etc...) i personals.

 

Per fer-ho hem comptat amb l’inestimable ajuda de la Doctora Marina Pardina (cotutora del treball des del projecte ITINERA del ICE de la UdL), però també de la Dra Maria José Panedés, el doctor Antoni Garcia Guiñón, la Dra. Montserrat Teixidó Amorós, Dr. Gonzalo Cao Baduell, i molts altres professionals de l’hospital Arnau de Vilanova. Així com de la família del Jesús, la Manuela Rodríguez, la seva dona i dels seus fills.

A tots, el nostre agraïment per la seva col·laboració, en un època en que el temps escasseja ens han regalat molta part del seu, així com els seus inestimables coneixements i  experiència.

Galeria de fotos: http://premi.prbb.org/galeria#

A sota teniu el prezi que va realitzat per presentar el seu treball, i el vídeo que va editar per difondre en que consisteix aquesta malaltia, així com l'experiència de la persona que la pateix. En aquest darrer apartat cal agrair l'assessorament de l'Àlex Francès, ja que el seus consells han estat fonamentals per a que el resultat fos, si més no, acceptable.