Exposició “La prevenció, un valor segur” a l’Institut Guindàvols

Exposició “La prevenció, un valor segur” a l’Institut Guindàvols

Del 10 al 18 de Març de 2016

Aquest any gaudim al nostre centre de l'exposició itinerant de lones amb els treballs guardonats a les edicions 2013 i 2014 del Concurs de prevenció de riscos laborals “La prevenció, un valor segur”, del 10 al 18 de març estarà al vestíbul de l'Institut i us convidem a visitar-la.

El concurs de prevenció de riscos laborals “La prevenció, un valor segur”, organitzat pel Departament d'Empresa i Ocupació, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i amb el suport de la Fundación Prevent, és una iniciativa que pretén, pel que fa a la categoria de cartells, sensibilitzar a les persones joves, dissenyadors gràfics sobre la importància de la seguretat i la salut laboral i l’adopció de mesures de prevenció en qualsevol professió. També busca orientar la seva creativitat a un àmbit, el de la prevenció de riscos laborals, on el cartellisme té una gran tradició com a mitjà de difusió de missatges a les persones treballadores i a l’empresariat. La participació en aquest concurs obliga a l’alumnat a informar-se, a investigar i a prendre consciència de la varietat de riscos que existeixen en qualsevol professió.

Aprofitem per animar a tot l'alumnat a participar en la convocatòria de l'any 2016. Les bases per a la participació en la convocatòria d'aquest any les podeu consultar en l'enllaç:

http://empresaiocupacio.gencat.cat/ca/treb_ambits_actuacio/treb_seguretat_i_salut_laboral/treb_promocio_i_campanyes/emo_concursos_prl/2016/

També cal posar en relleu la importància de tenir joves formats, sensibilitzats sobre la seguretat i la salut en el treball i preparats pel món laboral.

Departament de Formació i Orientació Laboral