THE FONIX: EL CAMPIONAT DE L’ANGLÈS

THE FONIX: EL CAMPIONAT DE L’ANGLÈS

Que l’alumnat del Guindàvols és molt competent en la llengua anglesa ens queda patent cada curs en el concurs The Fonix. De fet, els darrers cursos hem assolit molt bones classificacions de part de l’alumnat del centre que ens ha representat. Aquest curs han participat a la prova, la Maite Boluda de 1r d’ESO, l’Anna Sánchez de 2n d’ESO, el Daniel Mañanet de 3r i la Carla Keaveny de 4t; de Batxillerat han participat la Núria Babot de 1r i la Júlia Calvet de 2n. Han realitzat ja les fases locals i territorial. Si superen aquesta hauran d’assistir a la Fase Final per guanyar un dels nombrosos premis que es lliuren, com ara una estada a en un país de parla anglosaxona d’almenys 10 dies. Molta sort a totes i a tots.FONIX IMG-20160229-WA0003