Jornada tècnica sobre rehabilitació energètica d’edificis al Guindàvols amb Domussegrià

Jornada tècnica sobre rehabilitació energètica d’edificis al Guindàvols amb Domussegrià

Dimecres 19 de novembre els alumnes dels cicles formatius d’Eficiència energètica i Manteniment d’instal·lacions han participat en una jornada tècnica sobre rehabilitació energètica d’evolvents que s’ha dut a terme a la biblioteca de l’institut.

La formació ha anat a càrrec del Sr. Josep Bascuñana, gerent de Domussegrià, empresa especialista en rehabilitació energètica que es caracteritza per ser puntera en la introducció de noves tècniques i materials per a l’aïllament tèrmic d’edificis , tant a nivell local com nacional. Al llarg de la jornada els alumnes han pogut tocar i comprovar les diferents alternatives en materials i tècniques per a l’aïllament de façanes i cobertes a la vegada que s’han anat il·lustrant amb material gràfic i experiències de diferents obres executades. S’han tractat, per exemple, els sistemes d’aïllament SATE de Sto, la injecció de cambres d’aire ThermaBead o els nous aïllaments amb suro instal·lats sense revestiment exterior.

La jornada ha finalitzat amb la resolució de dubtes dels assistents. També s’ha reflexionat sobre les bones expectatives que presenta el sector donades les novetats normatives que es van succeint per adaptar-nos a les directives europees, i més tenint en compte el retard “ja habitual” en el que es troba España en aquests aspectes.