La Borsa de treball és una eina amb la pretenem millorar la ocupabilitat de l'alumnat apropant les necessitats de recursos humans de les empreses dels sectors afins a la formació que impartim als professionals formats al nostre centre.

← Tornar al directori

Ofertes de feina :
Lloc de treball:
Tècnic de manteniment - electromecànic
Descripció detallada del lloc de treball:
1. Executar les tasques de manteniment preventiu, correctiu i predictiu, prèviament assignades amb la finalitat de contribuir amb les activitats programades en l'àrea.
2. Notificar seu superior de qualsevol anomalia detectada durant les activitats de manteniment assignades, així com de possibles incongruències o desviacions en la documentació tècnica a aplicar.
3. Realitzar els mesuraments necessaris als diferents equips, en cas necessari corregir cotes o mesuraments fora de tolerància que afecten la disponibilitat fiable dels equips.
4. Participar en la reparació d'equips, així com la fabricació d'útils i peces que facilitin les activitats diàries de manteniment.
5. Transmetre el superior les necessitats d'eines i utillatges necessaris per a l'exercici del seu lloc de treball, així com comunicar situacions que comportin riscos.
6. Mantenir el taller i àrea de treball en perfecte estat d'ordre i neteja.
7. Executar les activitats inherents als processos d'obertura, registre i tancament de averies que ocorren en els diferents equips / subsistemes, per tal de subministrar informació oportuna i fiable que permeti la resolució de les mateixes, d'acord a les rutines, normes i procediments definits per l'empresa.
8. Participar en l'abordatge de averies en les línies comercials i tallers, així com la intervenció als equips amb la finalitat de contribuir amb la disponibilitat i operativitat en el temps oportú.
Número de vacants:
1
Empresa:
ERION MANTENIMIENTO FERROVIARIO
Activitat:
Mant
Persona de contacte:
Manteniment Ferroviari
Telèfon de contacte:
910020220
Correu electrònic:
cvillalon@erion.es
Data:
25/10/2021
Ubicació del lloc de treball:
Polígono del Segre S/N
Lleida, lleida 25191
Espanya
Map It
Estudis mínims:
Cicle mitjà finalitzat
Tipus de contracte:
Indefinir
Jornada laboral:
40 Hores
Horari:
Rotatiu (Mati/Tarda/Nit)