Dirigit a professorat i alumnat.

 

No volem renunciar a celebrar Sant Jordi, tot i que les circumstàncies ens obliguen a fer-ho d’una forma especial. Per això des del departament de Llengua i Literatura Catalana i Castellana proposem un seguit d’activitats que en aquest dia especial ens uneixin i ens emocionin i en les quals pugui participar tota la comunitat educativa.
En concret:

1. Qui ho desitgi, pot gravar un vídeo de durada no superior a tres minuts en el qual reciti un poema o un text literari indicant prèviament títol i autoria, i també a qui el vol dedicar (optatiu). Qui vulgui el pot acompanyar de música de fons, vestuari o escenografia. S’ha habilitat un espai web a la pàgina del centre per penjar-los. La data límit seria el 21 d’abril. Pots enviar els teu vídeos a: 

https://forms.gle/3DpAcGmrbAos8KsEA

2Decorar els balcons: proposem que professorat i alumnat pengem al balcó, el dia de Sant Jordi, una imatge, un dibuix, un objecte relatiu a la diada i que se n’enviï fotografia per fer-ne un muntatge audiovisual a posteriori. Podeu fer-ho a través de

https://forms.gle/C4oyo6T2niAW3VfD8

3. Per a l’alumnat: envieu les narracions del Premi Carme Ribes al professorat que us les va demanar. La data límit és el dia 17 d’abril.

Gaudiu de la festa de Sant Jordi des de casa!

 

 

 

Aquest son els vídeo que s'han presentat, per poder-los veure haureu d'estar en un navegador amb el compte de correu de l'institut obert.