Benvolguda família,

Esperem que us trobeu bé. Després de dos mesos i mig des que es van tancar les escoles i es va decretar el confinament, el dilluns, 8 de juny, si les autoritats decideixen que a Lleida passi a la fase 2, els centres educatius de la ciutat obriran les portes. Aquesta obertura, però, no serà per a fer classes ordinàries i presencials sinó que es realitzarà una obertura parcial per a desenvolupar determinades funcions.

 

L’activitat curricular continuarà de manera telemàtica:


L’activitat curricular es continuarà desenvolupant de manera telemàtica, com fins ara, i fins al dia 19 de juny, data que segons el calendari escolar finalitza el curs escolar.

El centre s’obrirà, per una banda, per atendre a tot l’alumnat que els pares i mares penseu que és necessari fer un acompanyament presencial. Els motius poden ser molt diversos, des de la necessitat que puguin manifestar els vostres  fills i filles de plantejar preguntes i problemes, tan a nivell emocional com també acadèmic que no hagin pogut ser resoltes durant aquest període de confinament. També per resoldre temes pendents, com tornar llibres o recollir material.

 

L’alumnat ha de demanar cita prèvia a través del formulari rebut al seu correu @institutguindavols.cat:


Rebreu un correu de la persona tutora del vostre fill o de la vostra filla, on hi ha un formulari a omplir per tal de demanar la cita prèvia de l’alumne al centre.

Per tal d’organitzar la reobertura del centre s’ha elaborat un Pla de Desconfinament,  en el que hi ha establertes les condicions de reobertura del centre així com les indicacions que cal tenir en compte per poder anar a l’institut.

A continuació us reproduïm les instruccions concretes per a l’assistència de l’alumnat:

 1. Les mesures de presencialitat al centre seran excepcionals i no continuades.
 2. L’assistència és voluntària.
 3. Hi ha un calendari específic establert i es donarà cita prèvia a cada subgrup-curs.
 4. En nombre màxim d’alumnes per sessió és de 8.
 5. No és possible l’assistència de l’alumnat fora de l’horari establert si no s’ha comunicat prèviament amb motiu justificat.
 6. L’alumnat de 4t d’ESO, si és necessari, disposarà d’una segona sessió, per tal de treballar l’orientació educativa.
 7. L’alumnat de 2n de Batxillerat podrà accedir al centre, en una franja horària determinada i prèvia planificació amb el professor/a corresponent, per tal de resoldre dubtes per les Proves d’Accés a la Universitat.

 

Requisits per a l’accés al centre:


Per poder accedir al centre, cal portar:

 1. El calendari de vacunes al dia.
 2. La declaració responsable impresa signada pel pare/mare/tutor/a legal, en la que s’assegura que no té malalties de risc per la COVID-19. (Declaració menors d’edat / Declaració majors d’edat)
 3. En entrar, caldrà rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica.
 4. Mascareta.
 5. En entrar, caldrà rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica. 
 6. Un professor/a del grup acompanyarà l’alumnat en l’entrada i sortida del centre.
 7. Es realitzaran sessions de 30 minuts màxim.

 

Entrevistes amb les famílies:


Pel que fa a les famílies, tot i que es prioritzaran les comunicacions telefòniques digitals, també es contempla que puguin assistir al centre, en aquest cas les indicacions són:

 1. L’assistència serà per motiu justificat i amb cita prèvia.
 2. Les entrevistes presencials seran amb un sol pare, mare o tutor legal i només si és necessari, ja que moltes entrevistes ja s’han realitzat de manera telefònica.

Per accedir al centre cal:

 1. Que no tingui malalties de risc per la COVID19.
 2. Portar mascareta.
 3. Rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica abans d’entrar.

 

Cita prèvia imprescindible

Per les possibles entrevistes amb les famílies, s’haurà de demanar cita prèvia al telèfon de l’institut, i seran en horari determinat durant la setmana del 15 al 19 de juny.

 

Qualificacions de final de curs


Un cop finalitzat el curs i realitzades les avaluacions finals i extraordinàries les famílies rebreu les qualificacions del curs del vostre fill o filla.

 

Lleida, a 5 de maig de 2020

Salutacions cordials,

La Direcció del centre