EXCHANGE HEIDENHEIM

EXCHANGE HEIDENHEIM

Intercanvi amb el centre HELLENSTEIN-GYMNASIUM de Heidenheim Alemanya.

Aquesta setmana, des del dissabte 10 fins al dijous 15 de desembre, l’alumnat de 3r i 4t d’ESO acompanyat per Dídac Pena i Laura Puyuelo està de viatge d’intercanvi amb l’alumnat alemany del Hellenstein-Gymnasium de Heidenheim.

Durant aquests dies, a més d’assistir a les aules del centre alemany visitaran la ciutat de Munic i el Deutsches Museum, o Museu de la Ciència, on podran experimentar en directe. També faran una passejada per Ulm per admirarar l riu Danubi i la catedral, exemple d’art gòtic, que data de l’any 1377, amb la torre més alta del món i una alçada de 161,53 m. Igualment visitaran Giengen an der Brenz i el Museu de Margarete Steiff.

Desitgem que gaudeixin de l’hospitalitat, la gastronomía i el clima, que inclou la neu, de la regió de Baden Württemberg.

Fins aviat!!!!!