Visita Cooperativa Abacus.

Visita Cooperativa Abacus.

El passat mes d’octubre, l’alumnat de 2n d’ESO en el marc del projecte “PLA LECTOR”, va realitzar una sortida a la cooperativa Abacus de Lleida per tal de conèixer el funcionament i activitats que es duen a terme en una llibreria.

En aquesta visita, van poder endinsar-se i descobrir els secrets de l’ofici de llibreter i llibretera.

És prou sabut que l’hàbit lector de l’alumnat representa una inversió en la millora del rendiment acadèmic en qualsevol de les àrees del currículum. Certament, ajuda l’alumnat a ampliar vocabulari, a millorar l’expressió i la comprensió, a eixamplar els coneixements, a més de desenvolupar la seva imaginació i la seva creativitat.

Ha estat una activitat que ha reforçat el gust per la lectura no des de la imposició, sinó des de la pròpia elecció, donat que al final i per grups van poder escollir un llibre per posar-lo a la capsa del Pla Lector de la seva aula.