Worldskills Special Edition 2022

Worldskills Special Edition 2022

Ja ha tornat El Pol Dalmau Artigas, de l’Institut Guindàvols, que ha competit en els Worldskills Special Edition a Larh (Alemanya) en l’Skill 15. Lampisteria i calefacció.

Els Worldskills Special Edition 2022 s’han organitzat després que Shangai renunciés a acollir els Worldskills 2022. Aquest fet ha permès portar l’excel·lència de la formació professional arreu del planeta, ja que la competició ha tingut lloc a diferents seus d’Europa, Àsia i Amèrica, de manera que els diferents països organitzadors s’han encarregat d’un o més skills entre els mesos de setembre i novembre. Concretament la competició de l’Skill15 ha tingut lloc a la fàbrica de Grohe situada a la població de Lahr.

En l’Skill15.Plumbing and Heating el competidor ha de planificar, dissenyar, seleccionar, instal·lar i reparar tot tipus de sistemes i aparells relacionats amb la fontaneria i calefacció. Durant tota la competició el Pol va està acompanyat pel seu tutor i per l’expert estatal d’aquest Skill.

Felicitem a tots els competidors i competidores que han participat demostrant la seva destresa desenvolupant l’ofici que tant els agrada i en què mostren tanta habilitat. També hem d’agrair la feina de tots els tutors i tutores que han acompanyat als competidors i competidores en aquest camí, formant-los i assessorant-los en tot moment. Ara toca preparar-se i treballar dur per la següent competició, Euroskills2022, que tindrà lloc a  Gdansk (Polònia) el pròxim mes de setembre.

Per més informació podeu visitar les següents pagines web:

https://worldskills2022se.com/

https://www.worldskillsgermany.com/worldskills2022se/lahr-eng/