Metrominute Eramus+ Smart Mobiliy 2.0

Metrominute Eramus+ Smart Mobiliy 2.0

Dijous 22 el regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ens va visitar per a presentar l’esborrany del plànol Metrominute de la ciutat de Lleida basat en la proposta feta per l’alumnat dins les activitats sobre mobilitat del projecte Erasmus+ Smart Mobility 2.0

El Metrominute és la denominació d’un mapa o plànol sinòptic que mesura les distàncies entre diversos punts d’una ciutat i els temps mitjans que es tarda a desplaçar-se entre ells a peu. Es tracta, per tant, d’un element promocional sobre l’hàbit de caminar, que posa en valor els desplaçaments a peu, especialment al medi urbà.

El passat més de maig a Pozzallo (Sicília) dins de les mobilitats del programa europeu l’alumnat del centre va presentar l’esborrany de Metrominute a la resta de centres de les ciutats participants (Riga-Lituània, Heidenheim-Alemanya, Bucarest-Romania i Pozzallo-Itàlia) .

La presentació de l’esborrany de Metrominute de la Paeria va ser difosa dins l’edició del Diari Segre que adjuntem.

Els alumnes que van fer la proposat són el Joan Pardell i el Jaume Morer de 2n de Batxillerat