Erasmus+ Smart Mobility 2.0

Erasmus+ Smart Mobility 2.0

Durant la setmana del 3 al 8 d’abril el nostre alumnat de 2n de Batxillerat, acompanyat per les professores Emília Bellmunt i Rosa Borrell realiza la primera mobilitat del projecte Erasmus+ Smart Mobility a Heidenheim, Alemanya, amb els col.legues de Bucarest ( Romania) ,  Pozallo (Itàlia) i Riga (Letònia) .

En la primera jornada  de treball es van fer les presentacions de les diferents delegacions del treball dut a terme durant els dos anys anteriors, donat que les mobilitats varen quedar aturades a causa de la Covid, i es va haver de treballar online.
També vam ser rebuts per l’alcalde a l’Ajuntament de Heidenheim on es van presentar diferents treballs i vam acabar amb el discurs de cloenda  a càrrec de Rosa Borrell en nom de tota la delegació .

Durant els següents dies hi haurà presentacions i jornades de treball per a l’alumnat.  La primera havestat: Impulse Digital Networking , a càrrec de Tom Jetter  ( Mercedes Benz).
També es visitarà la ciutat de Munich i la Pinakothek i l’Archäopark Unesco Heritage, Treasures of Heidenheim, BMW world and VOITH emobility.
L’alumnat comparteix jornades de treball i lleure que enriqueixen el seu bagatge cultural.
Seguirem en la nostra tasca fins la segona  mobilitat a Pozzallo, Itàlia.
Felicitem  el nostre alumnat per la seva feina.
Let’s continue with our Smary Mobility! Good work!!!