Noves tecnologies en els productes de bany Geberit

Noves tecnologies en els productes de bany Geberit

Avui divendres 18 de març de 2022 els alumnes de 2n del CFGM d’Instal·lacions de fred i producció de calor han assistit a la jornada tècnica sobre “Noves tecnologies en els productes de bany Geberit” que ha tingut lloc a les instal·lacions de l’Institut Guindàvols de Lleida.

Aquesta jornada a sigut possible gràcies a la visita de l’expert en productes de bany de Geberit de la zona de Lleida i Tarragona i als components i materials que disposem en el centre obtinguts gràcies a la col·laboració d’aquest fabricant amb els Campionats dels Skills que organitzem a nivell autonòmic.

Volem agrair aquesta jornada i el suport i col·laboració facilitada des de Geberit i en especial a l’expert Alex Castell.