Visita a les instal·lacions de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

Visita a les instal·lacions de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

Aquesta visita va permetre als alumnes conèixer les activitats d’investigació i objectius generals d’aquest centre tecnològic dins l’àmbit agroalimentari. A més a més de realitzar la visita corporativa vam poder aprofundir amb la visita de les instal·lacions tèrmiques de l’edifici.

El passat 17 de desembre de 2021, l’alumnat de segon del CFGM d’Instal·lacions frigorífiques i de climatització i de producció de calor van visitar les instal·lacions de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) de Lleida situat al Parc de Gardeny a l’Edifici Fruitcentre.

Aprofitem per agrair al Jordi Safont cap de Serveis Corporatius i al tècnic de manteniment el Ventura de la rebuda i atenció que ha fet possible aquesta jornada.